eReja – Institucion i Parasë Elektronike

eReja – Institucion i Parasë Elektronike

September 13, 2023

Teknologjia e re e pagesave mundëson kryerjen e transaksioneve pa kosto mirëmbajtjeje dhe pa kosto të fshehura.

Krijim nga scratch, web + android + ios app.

Playstore APP

iOS APP

ereja.al