eReja

Teknologji në funksion të kohës Krijo dhe menaxho portofolin tënd elektronik duke u regjistruar në eReja. Teknologjia e re e pagesave mundëson kryerjen e transaksioneve pa kosto mirëmbajtjeje dhe pa kosto të fshehura. Regjistrohu në[...]

Krijim Aplikacione Mobile për iOS & Android

Me përdoruesit e smartfonëve në Shqipëri dhe vendet e tjera, që shpenzojnë më shumë se 4 orë kohë në aplikacionet mobile, është e domosdoshme që bizneset të synojnë audiencën e tyre në këtë platformë me[...]

Faqe Interneti, ja pse duhet!

Sot shumica e bizneseve kanë filluar të jenë prezent online dhe një pjese e mirë e tyre shumicën e shitjeve i kryejnë dhe menaxhojnë në websitet e tyre dhe ky është një plus i madh[...]