eReja

eReja

September 28, 2023

Teknologji në funksion të kohës

Krijo dhe menaxho portofolin tënd elektronik duke u regjistruar në eReja.

Teknologjia e re e pagesave mundëson kryerjen e transaksioneve pa kosto mirëmbajtjeje dhe pa kosto të fshehura.

Regjistrohu në eReja

Llogaria juaj hapet automatikisht në momentin që regjistroheni. Të dhënat janë të sigurta dhe të aksesueshme vetëm nga përdoruesi. Mund të rimbushni portofolin nëpërmjet Ilogarisë bankare, transfertave, si dhe në çdo zyrë Ak-Invest

Menaxho portofolin tënd

Kontrollo balancën, historikun e transaksioneve, planifiko buxhetin

Transaksionet tuaja janë të mbrojtura nga disa nivele sigurie.
Metoda e përdorur për portofolin digjital është tokenizimi,e cila garanton sigurinë e të dhënave tuaja 100%.  

SHIJO TEKNOLOGJINË MË TË RE TË PAGESAVE

Portofoli juaj do të pasurohet herë pas here me shërbime dhe inovacione të tjera.

NaNStudio Mundesoi Krijimin e Aplikacionit eReja ne platformat Android/iOS dhe website.

Web: www.ereja.al
Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=al.ereja.akinvest

Apple Store: https://apps.apple.com/np/app/ereja/id1602750864

Leave A Comment